Axway Academy JAVA
Курс

Axway Academy – JAVA- Безплатно

15 Април 2019
10 седмици

0 завършени стъпки0%
0 Уроци

Axway Academy се организира от Axway България. Axway e компания, специализирана в разработването и предоставянето на софтуерни решения в сферата на сигурността и управление обмена на данни (Ако конкретизираме имаме не само в облака но и хибридни и он прем). Наскоро отпразнувахме 11-тата си година в България заедно с 250-те си страхотни колеги.Технологиите, които нашите екипи използват са: C#, Java, NodeJS, Android, iOS, JavaScript, ReactJS, PHP, Amazon Cloud, както и много DevOps.

Axway Academy има амбициозната задача да осигури възможност за начално обучение на 60 млади специалиста, а на най-добре представителите се бъде направено предложение да се присъединят към екипа на Axway Bulgaria. Организираме два тренинга, които предоставяме напълно БЕЗПЛАТНО, а продължителността им ще е 10 седмици, като сесиите ще се провеждат два пъти седмично. Обучението ще се проведе в направлениe: JAVA

Целта на Аxway Academy е да придобиете актуални знания, които да ви послужат в реална работна среда. В допълнение ще ви бъдат предложени и няколко семинара по Soft Skills, работа в екип и др.

За да кандидатствате в Axway Academy е необходимо:

 • да сте студент в бакалавърска или магистърска степен по Компютърни науки или сходна специалност или да притежавате начални познания по програмиране и структури от данни
 • желание и мотивация постоянно да се усъвършенствате с нови знания и технологии.

Класът по „Програмиране с Java дава начални умения по програмиране, необходими на позицията Jr Java Software Engineer в Аxway.

Курсът дава практически умения за разработване и поддържане на Java приложения. Ще бъдат засегнати различни технологии, необходими за създаването на един цялостен и завършен продукт – бази данни, комуникационни протоколи, криптиране и др.

В курсът ще научите:

 • Работа със специализирана среда за разработка IDE
 • Основни конструкции и структури от данни
 • Разработка и тестване на софтуера.

Multithreading – java.util.concurrent.*, etc.

 • JVM internals – configuration, tuning, GC, etc.
 • Performance – common issues and solutions

JPA – tools, caches, optimizations

 • Troubleshooting?
 • Networking and communication protocols
 • Reflections, code instrumentation
 • Security – java.security.spi.*, crypto basics

За записване кандидатствайте на www.academy.axway.bg. Ние ще ви изпратим електронен кратък тест за определяне на начално ниво, последван от кратък разговор с представител на Axway, на база на които ще излъчим одобрените кандидати.

За повече информация се свържете с нас на:  bulgaria.academy@axway.com

Започваме на 15-ти Април (Понеделник).

Краен срок за записване: 10-ти Април.

Обученията се провеждат всеки Понеделник и Сряда от 9:30 до 13:30 в Зала 1 на Dreamlabs.

Осигурени са храна и напитки.