Курс

Лятна академия програмиране за ученици и студенти

5.07.18
4 месеца

0 завършени стъпки0%
0 Уроци

Лятната академия е предвидена за всички, които искат да получат систематични познания по програмиране. Постепенно,  без да бързаме, през теорията и практиката ще получите ценни знания за основите на софтуерното инженерство. Ще имаме интересни задачи и проекти. Академията е подходяща за ученици след 7 ми клас,  младежи и студенти.

През четири месечния период ще изучим Git, Eclipse, Java, Spring  WEB, Rest, JavaScript, Angular 4 и Bootstrap.  Ще разучим процесите и ролите при правенето на реален софтуерен проект. Основната цел на обучението е да ви запали по програмирането и да ви даде възможност да започнете успешна кариера като младши софтуерен инженер.  В края на академията групата ще бъде разделена на отбори, които ще разработят демо проекти в рамките на 1 месец.

В края на обучението ще ви дадем полезни съвети за явяване на интервю за работа в IT организация.

Курсът се води от инженери с над 10 години опит в Индустрията, работещи в международни компании. Адаптиран е за ученици и студенти. Преподава се на български език.

Цената на обучението е четири вноски по150 лв, като при предварително заплащане получавате 10% отстъпка.  Местата са ограничени  на две групи по  35 човека. Можете да заплатите таксата от 1-во до 10-то число по банков път или на място. Заплащане на първата вноска предварително ви резервира място в курса.

Занятията са един път седмично – четвъртък от 14:30 до 17.30. Нашата философия е, че в събота и неделя трябва да се отделя повече време за спорт и живот сред природата. Затова правим обучението в работни дни, за да можете спокойно да дойдете след училище и да имате време за почивка.

За най-добрите ученици ще има специални награди.

Професията софтуерен инженер предполага постоянно обновяване на вашите знания, тъй като технологиите се менят с шеметна скорост. Този курс не ви освобождава от вашата отговорност постоянно да се развивате като професионалист, но ще ви даде една добра основа как да търсите и усвоявате информация ефективно от Интернет.

Dreamlabs се намира в търговски център „Метро Сити“, етаж -1, до залата за тенис на маса..
Точно до метростанция „Александър Малинов“, линия 1 на метрото,в посока Бизнес Парк.
Можете да слезете и на метростанция „Младост 3“ и да повървите 5 мин.

Можете да дойдете при нас за допълнителна информация в Зала 1 на Dreamlabs всяка сряда от 18:00 до 18:45, да ни напишете емейл и/или да се чуем по телефона. За целата вижте страницата „Контакти“.

Можете да заплатите курса по:

 • По банков път:
  ‘ФАКТОРИ 3Д’ ЕООД
  IBAN: BG93UBBS80021046342240 UBBSBGSF
  Обединена Българска Банка.
  В полето „основание за плащане“ напишете началната дата и името на курс.
 • В брой :  10 минути преди стартиране на първата лекция на курса.
 • С paypal превод:  factory.3d.ltd@gmail.com
  В полето основание напишете датата и името на курса.
  Издаваме фактури за фирми.Регистрирайте се за курса за да си резервирате място,
  имате достъп до учебните материали, контакт с преподавателите и известия за курса.
150лв. - Запиши курс