За нас

Dreamlabs  e място посветено на иновациите и усвояването на нови знания, полезни за професиите на бъдещето  и Индустрия 4.0. Нашата цел е да направим „Роботиката“ , „3Д принтирането“, „AI“ и „IOT“ достъпни и интересни за широк кръг от хора, предлагайки обучения на достъпни цени, както и множество безплатни семинари.  Ние не сме академия, но имаме желание да ви подготвим за влизане във ФМИ, техническия университет или да повишим вашaта квалификация, за да сте по-успешни в намирането на мечтаната работа. За всички вече изградени професионалисти предлагаме обучение от хора с реален опит в  съответните дисциплини, работили  в международни компании.

Dreamlabs се намира на комуникативно място, точно до метростанция „Александър Малинов“, линия 1, посока Бизнес Парк.

За Фирми:

Dreamlabs  ораганизира :

Зали под наем: Разположени на комуникативно място, точно до метростанция “Александър Малинов”  залитe са отлични за организиране и на вечерни, съботно-неделни и целовневни събития. Работно време до 22:00 часа. За повече информация вижте нашите контакти . 

Максималният капацитет на залите е 50 места.

Целодневни обучения за програмисти. При заявка.  Възможност за профилиране на съдържанието на обученията, съгласно нуждите на вашата организация.

Кетъринг – можем да ви предложим кетъринг и кафе.  А в близост до залата има сладкарници, ресторантчета, парк и други приятни развлечения.

Комфорт:  обзаведена с  дизайнерски офис мебели, вдъхновяващ интериор, залата ще ви предложи супер комфорт.  Локацията на залата е подходяща и за идване с автомобил. Можете да ползвате платен паркинг, паркингът на „Кауфланд“ или да паркирате в междублоковите пространства или просто да вземете метрото до метростанция „Александър Малинов“.

Спорт и тийм билдинг: След посещение при нас можем да ви организираме няколко часа спорт:  тенис на маса, народни танци или фитнес. При желание организираме и разходка с хъски кучета в планината, преходи, параглайдинг,  както и празнични вечери в проверени от нас заведения.

За ученици, студенти, инжинери:

IT индустрията в България има нужда от свежи таланти. Недостигът от специалисти се оценява на няколко хиляди на година. Затова друга основна наша цел е да запалим много повече ученици от 9ти, 10ти и 11ти клас, които не са от специализирани гимназии, да прогрaмират, да придобият основни знания в областта на софтуерното и хардуерното инжeнерство, така че да се насочат успешно към тези специалности в университета. Много специализирани литератури и курсове са тежки за разбиране и усвояване и не след дълго демотивират хората. Нашите курсове са организирани така, че да поддържат за по-дълго време интереса на курсистите.  Да обясняват по лесен и достъпен начин. Да имат и много приятни упражнения.

Цялостната философия на Dreamlabs е да предложи едно по-цялостно обучение в рамките на 1 година, като позволи на курсистите да заплащат символичен месечен абонамент, който те ще си възстановят в рамките на един два месеца при започване на работа в ИТ сферата.

За учениците от 8 ми до 12 клас, ние от  Dreamlabs  ще организираме следобедни курсове от 15:00 до 18:00, един път седмично. В края на обучението ще се разделим на няколко групи като всяка група ще направи и представи собствен софтуерен проект. Най-добрите ученици ще получават специални награди. За тези,  които изпитват финансови затруднения, ще предложим и по – специални условия. Нашата мисия е „Повече програмисти в България!“